Medier

Dokumentarer, interviews og presseklip

Det glæder os at dele denne dokumentar om Lakha Lamas ekstraordinære liv. Foreningen Simply Sharing er i besiddelse af adskillige dokumentarer, interviews og presseartikler, der er blevet publiceret siden Lakha Lamas ankomst til Danmark.

Med din økonomiske støtte planlægger lakhalama.org-projektet at dele flere af disse. Hvis du ønsker at hjælpe, kan du besøge  www.simplysharing.org.

Lakha Lama, 2860 Søborg

Instruktør: Halfdan Muurholm
Produktion: Halfdan Muurholm for Danmarks Radio, 2008

En dokumentar i tre dele om Lakha Lamas ekstraordinære liv og perspektiv. Født i 1942, den tredje søn i en fattig bondefamilie i landsbyen Mar-kham i det østlige Tibet, fik han navnet Thupten Dorjee.

I en alder af fem blev han anerkendt som reinkarnationen af den 19. Lakha Lama, men måtte flygte fra Tibet i 1959 på grund af den kinesiske invasion, der bragte ham først til Indien og senere, i 1976, til Danmark, hvor han slog sig ned og startede en familie.

I denne dokumentar omtales Lakha Lama som den 21. reinkarnation af Lakha Lama-slægten. Der er nogle diskussioner i den forbindelse. Den nuværende officielle hjemmeside henviser til Lakha Lama som den 20. reinkarnation.